Пет карактеристики што ја прават водолијата најсензуална дама во целиот хороскоп2. Таа е внимателна на говорот на телото. Жената Водолија буквално може да го „слуша“ вашиот јазик на телото. Тој секогаш се обидува да ги разбере новите сигнали, да знае дали се забавувате или не. Таа ќе ве праша за повеќе од еден случај и ќе се прилагоди на она што го зборувате. Таа ќе сака да се погрижи да ја сакате исто како и таа. Не е заинтересирана да комуницира во најинтимните моменти, а комуникацијата со неа е релаксирачка и отворена – нема што да чувате за себе.


Страни: 1 2 3 4 5 6