Пет карактеристики што ја прават водолијата најсензуална дама во целиот хороскоп1. Таа знае како да го извади својот партнер од неговата зона на удобност. Дамата Водолија не се плаши да испробува различни работи во кревет и очекува нејзиниот партнер да биде подготвен за тоа. Таа верува во различноста и е подготвена да ризикува да го зголеми задоволството од моментите во спалната соба. Ако имате фантазија или сон што отсекогаш сте сакале да го пробате, можете да го споделите со неа без срам. Таа сака да експериментира и ќе ве натера и вие да сакате да се менувате. Зборот „срамежливост“ не е дел од нејзиниот вокабулар во овој аспект.


Страни: 1 2 3 4 5 6