Пет карактеристики што ја прават водолијата најсензуална дама во целиот хороскопДевојчињата Водолија не можат да се извлечат од својата сентименталност и нивните радикални промени влијаат на нивното однесување. Тие дури претпочитаат да не успеваат во други области, туку да се фокусираат на нивната емотивна страна. Целосно потчинети на Уран, желбите на дамите Водолија секогаш се насочени кон највисоките љубовни идеали. Освен ако Сатурн не е премногу силен, тие секогаш ќе бидат реални, нежни и емпатични …


И еве ги 5-те карактеристики кои ја прават жената Водолија најсензуална дама во целиот хороскоп :

Страни: 1 2 3 4 5 6