Парис Хилтон летала со мал авион над Дубаи – Еве што се случувало кога и кажале дека авионот ќе се урне!Парис Хилтон стана жртва на брутална шега на египетска телевизија. Тие и понудиле панорамска прошетка со мал авион над Дубаи. Ова сепак било стапица.


Непосредно по полетувањето се вклучил алармот, пилотот го навалил силно авионот, а сите во кабината почнале да врескаат дека авионот паѓа. Во ужасот само Хилтон не знае што се случува и мисли дека авионот ќе падне.

Хилтон се консултираше со своите адвокати и планира да даде тужба, за следново сценарио кое може да го погледнете на следната страна:


Страни: 1 2