Парализиран татко прооди со помагало после две децении за да танцува со неговата ќерка на нејзината свадба„Секогаш сонував да дојде овој ден. За овој танц, неверојатно беше тоа што сум негова ќерка, а тој мој татко. Сонот на секое девојче е да има танц татко-ќерка. За мене сон беше да гледам нагоре во него, да му ја држам раката и едноставно да танцувам“ – рекла Савана по свадбата во април оваа година.


„Ова беше најубавиот ден во изминатите 21 година“ – рекол Сем, кој останал парализиран по тешка сообраќајна несреќа во 2000 година.

Погледнете го видеото на следната страна


Страни: 1 2