Папараците се упатиле кон куќата на мајката на Меган Маркл, а еве какво изненадување таа им приредила


По одлуката да се повлече од кралското британско семејство Меган Маркл и принцот Хари пред неколку дена ја видоа светлината на денот (прво на Инстаграм, а потоа и на другите платформи и медиуми), зазеде пресврт на полошо. Кој е виновен, зошто, што следно? Имаше само прашања затоа што фотографите им укажуваа на леќите на сите актери во приказната – директни или индиректни учесници на настанот.

Папараците исто така се упатиле кон домот на мајката на Меган Маркл, Дорија Рагланд, инструктор по јога, која е со нејзината ќерка уште откако дознала за нејзината врска со принцот Хари.

Дорија имаше посебно место на свадбата на нејзината ќерка на 19.05.2018 година во Виндзор, особено поради раѓањето на нејзиниот внук Арчи Харисон во мај минатата година, кога таа отпатува за Велика Британија.

Таа секогаш беше со нејзината ќерка, за разлика од нејзиниот татко, Томас Маркл, кој, или незгодно или намерно, нанесе голема штета на Меган Маркл.

И Дорија имаше што да им каже на папараците кои беа пречекани со известување на влезот во нејзината населба Лос Анџелес: „Приватен имот. Забранет влез“.

Мајката на војвотката од Сасекс јасно и даде до знаење на јавноста дека останува далеку од неа. На овој начин, Дорија се заштити од можните напади врз нејзиниот дом, кои не беа исклучени среде скандалот.

Пред неколку дена, таа беше „фотографирана“ како шеташе со своите миленици, и еве докази дека папараците навистина не и даваат мир.