Ѕирнете во куќата на Miley Cyrus (Фото)Во дворот на Сајрус има павилјон со голем натпис Hollywood и природен базен. Меѓу декорацијата е и статуа на коњ. За оваа куќа таа плати 3.9 милиони долари во 2011 година.


Се наоѓа во Студио Сити, Калифорнија. Павилионот се користи за јадење надвор, а во него има и чинии со натпис ” Мајли “. Во моментов 21-годишната пејачка не е дома – таа е на турнеја.