Овој татко ја покани на валцер својата ќерка невеста. Погледнете што се случи (Видео) | Lady

Овој татко ја покани на валцер својата ќерка невеста. Погледнете што се случи (Видео)


Фасцинантно е да гледаш како татко танцува со својата ќерка. Особено кога танцот е валцер. Воопшто кога родителите се грижат за своите деца, кога тие се возрасни е за пофалба. Приврзаноста на таткото и девојката е посебна. Танцот им започна благодатно и заврши спектакуларно. Откако музиката засвири елегантен валцер сите се собраа околу нив.

Погледнете потоа: