Овој стилист докажа дека секоја дама може да изгледа како кралица!Талентираниот стилист и уметник Константин Богомолов докажа дека со малку напор и желба, дамите можат да изгледаат како вистински кралици.


Позитивната промена во изгледот на учесничките беше можна благодарение на експертите од Меѓународниот центар за обука “Bogomolov ‘Image School”, формиран во 1999 година во Рига, Латвија.

Погледнете во галеријата како може да се промени изгледот на дамите: