Овој рецепт е вистинско решение – Светот полуде по 2 состојки кои ги отстрануваат маститеДоколку имате вишок масти, тогаш овој рецепт е решение за вас…


Поради брзиот начин на живот, лошата исхрана и недостатокот на физичка активност, зголемените маснотии во крвта се болест на денешнината.

Кај лица со зголемени масти, може да се забележат наслаги од масно ткиво со жолта боја во облик на плочка или јазол на горните очни капаци или на некои други делови од телото.


Со напредување на болеста доаѓа до задебелување на ѕидовите на артериите, за што придонесуваат и други ризични фактори (како пушењето, алкохолот, никотинот), а последица од сето тоа, за жал, најчесто се кардиоваскуларните болести кои се една од водечките причини за смртност во светот и кај нас.

Доколку имате покачено ниво на маснотии во крвта, ви го препорачуваме овој лек , бидејќи им помогнал на многумина.


Потребни состојки:

Страни: 1 2