Овие слики издаваат каков карактер иматеПогледнете ги сликите и одберете една од нив. Онаа која ќе ви се допадне најмногу, покажува каков карактер имате.

1. доверливи сте. Вие сте човек кој допушта речиси секој до животот и срцето. Мислите дека подобро е да ризикувате и да ви наштети, отколку да се затворите за светот. Не ги покажувате своите стравови и криете неувереност. Сметате дека треба сами да ги решавате проблемите. Посветени сте. Помагајќи им на другите, ги лекувате сопствените рани.

2. прецизни сте. Вие сте човек кој се труди да произведе добар впечаток по секоја цена и се обидува секогаш да постапува правилно. Не покажувате емоции, криете кога сте вознемирени. Обидувајќи се да бидете подобри, бидејќи според вас тоа е најмалото што можете да го направите додека сте на оваа земја, пишува списанието. „LoveStyle”.

3. Пожртвувани. Постојано го барате своето место во животот. Упорно ги криете „темните” мисли.

4. Мислители. Постојано барате длабока и скриена смисла на нештата. Понекогаш заглавувате толку длабоко во сопствените мисли што е тешко да излезете оттаму. Иако сте свесни за работите често покажувате неувереност. За вас животот е загатка и вие нема да запрете додека не ги соберете сите делови од сложувалката.

5. Мистериозни. Дури и за самите себе си, вие сте мистерија. Често го менувате вашето расположение. Тешко ќе се најдете себе си, ако постојано се менувате, нели? Не сакате да зборувате, не поставувате прашања, сакате да следите. Го велите само она во што сте целосно убедени.

6. Деликатни. Се забележувате и ништо не заборавате. Чувствителни сте, понекогаш дури и премногу. И најмалите нешта можат да ве импресионираат. Лесно можете да бидете во солзи, или да се смеете. Успевате сепак да ја скриете од околните својата крутост и се прикажувате повеќе како остроумни луѓе кои знаат што ќе им донесат во животот.

7. Енергични. Постојано правите нешто и вечно сте во движење. Често сте и вљубени. Остроумни сте. Дејствувате брзо. Понекогаш претерувате со драматизмот и тоа ви создава проблеми со околните.

8. Ексцентрични. Имате необични интереси и убедувања. Откриени сте во односите со другите и се забавувате кога некој се обиде да ве промени. Тоа сепак нема да се случи – вие едноставно не сте родени да бидете еден од вкупната маса.

9. Интуитивни. Го разбирате прекрасно светот околу себе и луѓето. Можете да ги читате нивните лица, по тонот на нивниот глас. Знаете кога ве лажат. Го покажувате на другите само она што сакате да го видите. Чувствувате кога се обидуваат да ве манипулираат и знаете како да се справиѕе со ситуацијата најбезболно. Обично сте добри.