Со овие 6 работи ќе се претворите во најдобрата девојка што некогаш ја ималКако и кај музичарите, актерите и спортистите – само најголемите остануваат во историјата. Истото е и кога станува збор за мажите – само најимпресивните жени, со кои биле остануваат трајна трага во нивниот живот и нивната свест.


Ако сакате да бидете најдобрата девојка што некогаш некој маж го имал, вие можете да ја постигнете оваа своја цел. Само треба да најдете свој стил во љубовните односи и да ја откриете својата внатрешна божица – само на овој начин навистина би се издвојувале од останатите.

Еве и уште неколку совети кои ќе ви бидат од корист:


1. Кажувајте што мислите.

2. Држете се со него како со нормално човечко суштество.


3. Изненадете го.

Страни: 1 2