Овие 25 луѓе не се сметаа за убави, па одлучија да работат на себеНе е лесно секој да се прифати себеси со едноставно кажување: Се сакам себеси таков каков што сум и не ми е грижа за туѓите мислења. Иако се вели дека убавината не е најважна, многумина од нас страдаат затоа што не им се допаѓа сопствениот одраз во огледалото. Истото беше и со овие луѓе, а потоа тие одлучија дека нема да го толерираат.


Ќе се согласите дека е тешко да се поверува дека на секој пар фотографии има по една личност.


Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24