Оваа невеста ја изгуби својата ќеркичка пред две години! Погледнете ги нејзините емотивни фотографии



Аманда Кроу Фрибрд ја изгубила 6-годишната ќеркичка поради рак, а на денот на свадбата не посакала ништо повеќе од тоа да ја има покрај себе.

Ешли Франц, која е нејзина пријателка со најважните моменти од свадбениот ден, успеала да создаде емотивна фотографија го илјадници споделувања на Facebook.


Погледнете ги фотографиите: