Со оваа ефикасна диета се слабее 15 кг засекогаш за 6 недели1: Избегнувајте ги ” белите ” јаглехидрати


Избегнувајте го секој јаглехидрат кој е – или може да биде – бел. Така следниве хранива се забранети : леб, ориз, житарици, компири, тестенини, пржена храна и животинска храна.

2 : Јадете ги истите неколку јадења одново и одново


Најуспешно кај оваа ефикасна диета е да се јадат исти неколку јадења одново и одново. Тие се поделени во 3 групи:

протеини :
Жолчки белки со едно цело јајце за вкус
Пилешки гради или бут
телешко
свинско

мешункасти:
леќа
црн грав
пинто грав

зеленчук :
спанаќ
аспарагус
грашок
мешан зеленчук

Јадете колку што сакате од горните хранливи елементи, по 4 пати на ден.

10:00 – појадок
13:00 – пладне
17:00 – помал втор ручек
7:30-21:00 – спортски тренинг
22:00 – вечера

3: Не пропуштајте ја спортската активност. Најважно е да одберете како ќе вежбате, за да ви биде пријатно. Секогаш исполнувајте определен час, најдобро е после работа. Оваа вежба е суштински дел од успешното намалување на килограмите.