Ова се знаците кои се најмалку заинтересирани за сексТие најчесто имаат други приоритети на кои им даваат предност.
Ако спаѓате во оваа листа, или пак, ако го пронаоѓате вашиот партнер, тогаш сигурно ќе разберете зошто тие се набројани тука и кои се нештата што им се поважни од самиот сексуален чин.


Близнаци
Сексот е нешто што не е од клучно значење за Близнаците. Но тоа не значи дека тие не уживаат во сексуалниот акт како и сите останати, туку кога ги редат своите приоритети, тоа не е број 1 на нивната листа. За Близнаците постојат многу поважни работи што ги бараат од личноста што ги привлекува, како на пример, комуникацијата, па неретко се впуштаат и во целибат додека не најдат некој што ќе ги стимулира умствено, со истиот интензитет како што го прави тоа и физички.
Текстот продолжува на следната страна

Страни: 1 2 3 4