Ова се знаците кои издаваат дека сте имале сексЖените кои наскоро доживеале оргазам ги нишаат колковите додека одат, “се фрцкаат” и стапнуваат полесно тврдат научниците. Љубовниот поглед никогаш не може да биде скриен, кога една жена е бремена.


Има и знаци кои покажуваат дека неодамна сте имале секс.

Румени образи – Сексот го забрзува крвотокот и поради тоа, откако воделе љубов, образите на жените се црвени. Некои повеќе, некои помалку, но сите имаме т.н. “жежок поглед”


Продолжува на следната страна

Страни: 1 2 3