Ова се првите зборови на секој Хороскопски знак на крајот од првата средбаОва се најверојатните први зборови на секој Хороскопски знак по првата средба:

Овен: “Ајде да одиме на друго место, уште не ми се прибира дома. Има еден клуб во близина, кој работи деноноќно.”

Бик: “Ајде да одиме некаде да каснеме, гладен / на сум …”

Близнаци: “Утре ќе одам на кампување со пријателите. Сакаш ли да дојдеш?”

Рак: “Многу добро поминав со тебе вечерта. Би сакал / а да те видам повторно!”

Лав: “Виде ли како не гледаа во кафетеријата? Може пак да одиме таму поради вниманието што ни го посветија.”

Страни: 1 2