Ова ќе биде најсреќниот знак во 2016 годинаОпшто земено 2016 не имплицира подели или разводи, но ако дојде до таков момент тоа ќе биде последица од неконтролирани емоции и гнев од ваша страна или од страна на партнерот.


Во оваа година може да се случи неочекувана нова и поволна можност за работа надвор од местото каде се наоѓате во моментов (град или држава).

Поводи за радост ќе имаат жените над 35 години, кои ќе слават јубилеј, голем успех, популарност, профит и др.


Кај жените Рак е можна радост поврзана со нов дом или нов член во семејството: дете, внуче, зет, снаа и др.

Во 2016 мнозина ќе бараат контакт со старата своја љубов или ќе ја бараат вистината за преживеаната разделба. Може да се очекува некакво обновување на односите особено ако меѓу вас има далечно растојание. Односите ќе бидат на пријателско ниво и не треба да се очекува заживување на љубовната врска.

Кај самите вас ќе настане непријатен момент на вашeто работно место поврзано со жена: колешка или шеф, кој ќе ви создаде напнатост или паника за даден временски период.

Изненадувањето за 2016 година ќе биде поврзано на некој начин со дете на ваша пријателка или пријатели. Неочекувана бременост или раѓање, за кои ќе дознаете со задоцнување.

Страни: 1 2