Ова ќе биде најсреќниот знак во 2016 годинаНа најголеми успеси во 2016та година ќе можат да се надеваат раковите. И тоа оние кои работат во сферата на комуникациите, во средствата за јавно информирање, туризмот или транспорт.


Ако сте свесни за она што го сакате и како да го постигнете, среќата ќе биде на ваша страна.

Претстојат промени кои во никој случај не треба да бидат почнато емотивно и избрзана.


Проблеми можат да произлезат со родител или финансиски партнер, роден под знакот на Шкорпија, Рак или Риби.

Средбите и разговорите со нив за овие прашања ќе бидат напнати, сложени, долги. Секогаш сепак ќе има некакво разумна, рационална дозвола.

Многумина од вас ќе треба да преземе посериозен ангажман и грижа кон домот на родителите или другите блиски роднини.

Можни се настани или активности поврзани со наследен имот, реконструкција или продажба, изнајмување и др.
Во некои случаи наследен имот може да биде причина за проблем или оспорување на права, особено кога станува збор за давање завет на човек надвор од вашто семејство.

Пазете го домот од секакви инциденти и ако немате осигурување не пропуштајте да се осигурате.

Во личниот живот често ќе ја преживувате секоја дисхармонија во односите премногу емотивно и болно. Ќе бидете склони лесно да се навредувате или да земате било коментар, забелешка како повод за разделба.
Можни се манифестации на љубомора како од ваша страна, така и од страна на партнерот.

Страни: 1 2