Ова е вистински другар: Штедел две години за да му купи на другарот електрична инвалидска количкаДругарството е највредното нешто во животот. Тоа го докажува Тенер Вилсон со неговата постапка каде две години штедел пари за да му купи електрична инвалидска количка на својот неподвижен другар, Брендон Квалс. Брендон имал количка која рачно се движел, но отежнато. Неговиот верен другар Танер две години работел кај автомеханичар и успеал да заштеди доволно средства за електричната количка. Приказната за пријателството ја пренесе и телевизиската мрежа Си-би-ес.

Продолжува на следната страна:

Страни: 1 2