Откако ја побара нејзината мајка: Адријана може ли да ти бидам татко, да те сакам и штитам до крајот на твојот живот?Откако и предложи брак на неговата девојка овој човек клекна на колена и пред нејзината петгодишна ќерка, брајки од неа да му биде и негова ќерка засекогаш. Грант Трибет направи прекрасен гест кога и предложи брак на Касандра Решхар, но тој се обрвза и на нејзината ќерка да и биде татко.


На 27 мај, Грант ја зеде Касандра, самохрана мајка, и нејзината петгодишна ќерка Адрианна на Крекер Барел на појадок, проследено со прошетка во Ритхеј Вудс, Индијана. Тројцата оделе една милја во шумата додека не стигнале до еден дрвен мост. Тоа е местото каде што Грант се спушти на едно колено и побара од Касандра да се омажи за него – и направи многу посебно ветување и за Адријана.

Пријателот и фотографот на двојката Манди Гилиленд беше таму за да го овековечат прекрасниот момент:


Страни: 1 2