Осум работи што вистинскиот маж никогаш не би ви ги направилДа не заборавиме дека има луѓе кои веќе се возрасни, но има и такви кои не можат да се разделат од детството во себе до околу 30-40 години.


Денес сакаме да ги споделиме со вас 8-те работи што вистински маж никогаш не би ги направил.

Пресудете сами која од овие карактеристики се однесува на личноста до вас, но имајте на ум дека возраста не е фактор.


Зрел маж никогаш нема да критикува како изгледате! – “Зошто не ја обојуваш косата?” или “Душо, би сакала да беше малку послаба!” се реченици на лице кое не е доволно свесно за себе. Човек кој навистина ве сака никогаш не би зборувал на тој начин за изгледот. Всушност, таков човек не би паднал на ова ниво да ве критикува само за да го нахрани сопственото его.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8