Осум навики кои го забрзуваат стареењето без да забележите6 . Ако не користите креми за сончање.


Друга вообичаена грешка што многу од нас имаат тенденција да не се изложуваат на сонце. Иако многу жени се потпираат на шминката за заштита од сонцето и штетните зраци, сепак не заборавајте дека сонцето води до појавата на брчки, молови, проширени пори и кафени дамки на кожата.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8