Oсобините кои мажите посебно ги ценат од женитеПокрај сексуалната привлечност и страста, еве кои се личните карактеристики на една жена, на кои мажите едноставно не можат да останат рамнодушни.


Искреност

Вистинскиот маж почитува искрена жена. Во светот на лажни комплименти и љубомора искреноста е вистинско освежување. За мажот не постои ништо подобро од жена која искрено ќе му одговори на поставеното прашање. Можеби и ќе се налути, но добро ќе размисли за кажаното.


Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10