Oдговорите на осум прашања: Tест кој ја претскажува вашата иднинаАко одговорите само на 8 прашања, овој тест ќе ви открие што ви подготвила блиската ваша иднина. Треба да одговарате спонтано и без втората мисла.


Прашања:

1. Која од боите ќе одберете – црвена, жолта, сина, зелена, црна;
2. Која е првата буква од вашето име;
3. Што повеќе преферираш? Црно или бело?;
4. Именувај лице од сопствениот пол;
5. Наведете ја омилената мисла;
6. Во кој месец сте родени;
7. Што патување ќе одберете – со автомобил или со авион;
8. Кое ви се допаѓа повеќе – езеро или океан;


Толкување:

Страни: 1 2 3 4