Најдобрата порака од протест до сите машки: Погледнете каков транспарент напиша овој дечкоПорака од протест до сите машки: Погледнете каков транспарент напиша овој дечко


 


cveke2

 


Извор: facebook статус на Соња Стојадиновиќ