Новогодишна промоција на Македонски Телеком
  • 100 GB мобилен интернет, промотивен буџет и ТВ пакет HBO

Македонски Телеком започнува Новогодишна промоција за поголемо уживање и непречено споделување на празничните моменти со најблиските. Сите нови Magenta 1 М и Mobile М корисници, како и постојните корисници коишто ќе склучат договор за лојалност на овие тарифни модели, добиваат  100GB промотивен мобилен интернет во период од 24 месеци, со активна е-сметка. Дополнително во рамките на оваа промоција се воведува и промотивен Фамилијарен буџет во износ од 9.000 денари по линија за Magenta 1/Mobile M и 12.000 денари по линија за Magenta 1/Mobile Unlimited. За уште поголемо уживање во најдобрата телевизија MaxTV, корисниците ќе може да активираат промотивен ТВ пакет HBO преку Telekom MK апликацијата и да уживаат во возбудливите филмски содржини без дополнителен надомест до 23.01.2023.

Со празничната понуда, деловните корисници во Business, Magenta 1Business Professional и Standard добиваат: 100 GB односно 60 GB мобилен интернет и зголемен буџет од 16 000 МКД или 9 000 МКД во зависност од тарифниот модел, како и изедначени цени во Magenta 1 Business со cloud и без cloud. Бизнис корисниците на MaxTV исто така ќе можат да го активираат промотивниот ТВ пакет HBO преку менито на MaxTV услугата и да ги следат HBO програмите без дополнителен надомест до 23 јануари 2023.


Овие празници останете поврзани со најблиските и искористете ги поволностите на новата понуда. За празничната понуда којашто важи ограничен период, повеќе информации можат да се добијат на www.telekom.mk.