НОВОГОДИШЕН БАЗАР ОД 16-31 ДЕКЕМВРИ ВО ИСТ ГЕЈТ МОЛСветилките на највисоката елка во Ист Гејт Мол ќе се запалат свечено на 08 Декември во 18часот заедно со Андријана Јаневска и детскиот хор. Поканета е целата јавност да ужива во најубавата новогодишна атмосфера, бои и светилки, и да ги направи првите фотографии со украсениот мол и елката.


Ист Гејт Мол ја најави и програмата за новогодишните празници со новогодишен базар од 16-31 декември во амфитеатарот на Ист Гејт Мол, со богата музичка и детска програма, како и новогодишни активности со Дедо Мраз, работилници за деца, цела недела ЛЕГО креации со бројни награди и изненадувања. 

Програмата можете да ја најдете овде: https://eastgatemall.mk/new-year-bazaar/


Најубавата новогодишна атмосфера е во Ист Гејт Мол. Бидете тука!