Ново видео со малиот Петар: Која е Снеже и што друго освен грашок не сака да јаде? (ВИДЕО)Популарниот Петар кој се прослави со видеото од извидници одговараше на прашања “90 секунди”на Стефанатор.


Погледнете го видеото