Новата реклама на Coca-Cola е приказна за соништата на едно момче и неговиот тактко„Caravana Produções“ е новиот краток филм, што во превод значи Мост за Дедо Мраз.


Филмот е приказна за соништата на едно младо момче и неговиот татко.