Новата колекција на Долче и Габана 2014 пролет-летоТие не се само едни од татковците на модната сцена, но и секогаш даваат уникатни и невообичаени работи.


Во својата нова колекција дизајнерите Доменико Долче и Стефано Габана не изневеруваат со стилот.