Нова измама – овој пат со Вибер! Еве од што да се заштититеПредупредуваме за нова голема измама. Овој пат на нишан се корисниците на Вајбер.


Ако добиете порака во која пишува да се јавите на бројот +372 … не одговарајте!

Се разбира, тоа е позивен број за Украина, кој сигурно може да ви одземе многу пари.