Нов генијален метод за готвење на шпагетиСите мислиме дека можеме да правиме шпагети и општо начинот е ист.


Но, откако ќе видите како ги приготвува овој маж ќе дознаете дека сте во грешка.

Има и друга можност што може да ви се допадне многу повеќе од традиционалниот начин на готвење шпагети.


Интересно е дека во една чинија шпагети се содржат 200 калории, 40 грама јаглехидрати, помалку од грам масти, некој холестерол и еден грам сол.

Погледнете го клипчето и споделете што мислите.