Никогаш не се заљубувај во лав, бидејќи …Не се заљубувај во Лав, бидејќи ќе поминат низ многу искушенија и тие ќе те научат што значи вистинска сила и храброст. Тие се издржливи и непомирливи. Тие секогаш стојат кога ќе паднат. Тие исто така ќе го осветлат вашиот пат, ќе ви дадат надеж само кога најмногу ви е потребна нивната поддршка.

Не се заљубувајте во Лав затоа што сакаат многу повеќе од нивната половина. Нив им треба личност која навистина ги слуша со срце.

Не се заљубувајте во Лав бидејќи никогаш нема да бидете во фокусот на вниманието. Тие се луѓе со магнетизам и шарм што не можат да те остават рамнодушен.

Не се заљубувајте во Лав бидејќи може да се плашиш. Нивната љубов никогаш не е толку мирна како поток, туку како оган.

Не се заљубувајте во Лав, бидејќи тие се луѓе кои не се забораваат и чија власт секогаш ќе надвиснува над тебе.

Не се заљубувајте во Лавот … или направете го тоа – вреди!

Страни: 1 2