Никогаш не се заљубувај во лав, бидејќи …Никогаш не се заљубувај во Лав, бидејќи тие премногу набљудуваат и ќе разберат сите за вас, дури и она што се обидуваш да го скриеш. Тие ќе те научат темелно и еден ден ќе те запознаат подобро од себе си.

Не се заљубувај во Лав, бидејќи тие се најголемите. Тие секогаш победуваат затоа што никогаш не се откажуваат и точно знаат што да направат за да ги постигнат своите цели.

Не се заљубувај во Лав, бидејќи тие се многу чувствителни. Тие само бараат иста обврска од вас. Љубовта кон Лавот никогаш не е половина.

Не се заљубувај во Лав, бидејќи тие не можат да ги прикриваат своите емоции – ниту позитивни ниту негативни – се им е испишано на лицето. Тие ќе те сакаат силно, ќе ти дадат сè што имаат, и никогаш нема да ги кријат своите чувства, но кога ќе ги повредиш, ќе ја видиш и целата болка во нивните очи.

Не се заљубувај во Лав, бидејќи тие се премногу амбициозни – повеќе отколку што можат да понесат. Ќе мора да ги поддржите во многу тешки моменти, но успехот секогаш доаѓа затоа што тие не се откажуваат.

Страни: 1 2