Нежност на сцена – Анџелина ЏолиТемата за која Џоли зеде учество е “Состојбата на индустријата: минатото, сегашноста и иднината” и за прв пат после многу време наваму ја видовме облечена во нешто поинакво од црно. Визијата на убавата Анџелина беше во крем боја.

Тоалетата и е дело на Juan Carlos Obando и претставува широки панталони со висока половина, елегантна свилена кошула и слободно паѓачка јакна.