Неуспешните обиди на родителите да направат повторно професионални сликиКолку убави се сите овие професионални семејни фотографии со мали деца. Сите се така поставени, мирни и задоволни! Но сте се обиделе ли да ги повторите овие слики дома? Понекогаш се добива нешто искрено, витално и вистинско.


Но, во повеќето случаи детето плаче, бидејќи се исплашило од чудниот реквизит или одбива да застане во позата која сте му рекле.