Нема рецепт за здрава врска од далечина: 13 знаци што ќе ви помогнат да дознаете дали имате шанса или само се измачуватеБлагодарение на интернетот, разговорите, социјалните мрежи и најевтини разговори, можете да се справите со тешкотиите и да комуницирате со друг постојано.


Нема рецепт за здрава врска од далечина, ниту може да се предвиди иднината, но еве 13 знаци кои ќе ви помогнат да разберете дали имате шанса, или безмислено се измачувате.

Се познавате добро


Си верувате

Односите се добри и често разговарате


Подготвени сте да правите жртви

Се сакате

Страни: 1 2