Нема повеќе да цедите макарони во мијалникот, откако ќе го погледнете видеото


Секој ќе се согласи дека пастата е одлична и лесна за приготвување храна, а сортите за подготовка се илјадници. Зовривање вода, ставање на макароните внатре и после 10 минути имате одличен старт за многу вкусно јадење.

Има нешто што малку луѓе знаат и тоа е поврзано со она што треба да го направите веднаш откако пастата зоврие.

Погледнете го ова исклучително интересно и корисно видео кое ќе ве научи како да ги приготвите највкусни макарони на светот.

Пријатно гледање и Бон appetit!

Страни: 1 2