Нема побрзо слабеење: За три недели стигнете до рамен стомакСтегнете го стомачето за само три недели, и тоа со помош на три чекори.

Ако се уште не сте слушнале за ефектите на планкот, време е внимателно да го изгледате видеото во прилог на следната страна:

Страни: 1 2