Нема да верувате но ова е најгледаното македонско видео на „Јутјуб“Оваа девојка го постигна тоа што ниту една македонска ѕвезда досега го нема постигнато. Нејзиното видео на „Јутјуб“ има преку 15,365,700 прегледи.


Погледнете го видеото кое е најгледано македонско видео на „Јутјуб“: