Нема да се воздржите, а да не ѕирнете: Еве каква преслатка ќеркичка ќе имаат Дефне и Омер! (ФОТО)Гледачите на турската романтична комедија „Вљубениот ерген“ имаат да погледнат уште многу авантури и премрежја од вљубените Омер и Дефне.


Секоја следна епизода ќе биде нова возбуда, смеа, но и тага. Сепак, серијата тежнее кон позитивното и доброто, па за разлика од сите турски филмови е вистинска промена.

Потврда за тоа е наградата за најдобра комична серија за 2016 година во Турција. Фан страниците на серијата се полни со фотографии од приказната за изнајмената љубов, а еве како ќе изгледа и ќеркичката на главните ликови која ќе го добие името Емине, по починатата мајка на Омер.


defne2

Извор: Вистина.мк