Неколку трикови за да мирисате подолго и поубаво 

4. Хидрирањето на кожата ја задржува подолго аромата

За да го продолжите животот на вашиот мирис, користете хидратантни производи без мирис.

5. Носете го парфемот / дезодорансот со себе

Експертите по убавина тврдат дека мирисот ја напушта кожата по околу 4 часа. Ако сте надвор цел ден, носете со себе парфем или дезодоранс, за да го повторите вбризгувањето по овој период.

Страни: 1 2 3