Неколку трикови за да мирисате подолго и поубавоМирисот е многу важен за перцепцијата на еден човек. Дури и да имате скап и убав парфем сепак, може да немате многу пријатен мирис. Меѓу најчестите грешки се таложење на различни мириси на кожата или постојаното вбризгување на течноста на краток временски период.


Еве и неколку трикови со кои ќе го зачувате мирисот подолго време:

Продолжува на следната страна:


Страни: 1 2 3 4 5 6