Неколку трикови како да изгледате помладо за неколку годиниАко сакате да изгледате помлади, треба да посветите внимание на целокупниот ваш изглед. Жените кои секогаш изгледаат на 31, не само што имаат одлична кожа, тие имаат уште густа коса, нежни раце … дури и повеќе бела насмевка.


Постојат неколку трикови кои ако ги применувате ќе успеете долго да останете со свежиот младешки изглед. Благодарение на нив неговите врсници, кои не се виделе години, ќе констатираат дека “воопшто не сте мрднале”.

Со годините е природно косите да ви истенчуваат и венеат. Секогаш избирајте шампони кои даваат обем на вашата коса. Не го заборавајте нанесувањето на балсами и течни масла.


Повеќето жени мислат дека откако се ослободиле од некои брчки, ќе почнат да изгледаат помлади. Ова до некаде е така. Сепак не се само брчките кои ги издаваат годините. Неодамнешна студија покажа дека бојата на кожата и степенот на сјај исто влијаат врз севкупниот изглед.

Страни: 1 2