Неколку случаи кога перењето не се одвива според планотМоже да биде класична грешка да мешате бело со облека во боја или да ги заборавите парите во џебовите на панталоните.

И не е смешно, бидејќи сигурно и вие сте заборавлие нешто во џебовите или по грешка сте ставиле нешто во пералната!


Погледнете ја галеријата на следната страна

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10