Неколку работи кои покажуваат дека сме подготвени за сексДевојки, внимателно. Кај мажите лесно можеме да се издадеме или пак да им дадеме знак дека сме спремни да водиме љубов со нив. Погледнете кои се 3-те најдобри сигурни знаци:


рацете

Кога човек е нервозен, тој прави непотребни движења со рацете – ја поправа косата, постојано си ја вади облеката, си го фаќа лицето и др. Ако девојката сака да покаже свесно или не, дека има сексуални намери кон некого, таа тоа ќе го стори. 


очите

Луѓето велат дека очите се прозорец кон душата и тежнееме да веруваме во тоа. Дефинитивно очите покажуваат многу – мислите, емоциите, чувствата и др. Погледот на овие девојки дефинитивно е искрен, примамлив, но не и срамежлив.


усните

Некои жени се подготвени за бакнежи. Тие лесно може да издадат дали и колку ќе продолжат понатаму. А каде? 🙂