Неколку корисни совети како да изгледате повисокиПредностите на високите потпетици


Сите знаеме дека освен тоа што не “креваат” физички, тие работат на визуелно издолжување на нашите нозе и не прават да изгледаме слаби. Би се изненадиле ако видите што може да се постигне со високи потпетици и вистинска фризура.

Продолжува на следната страна


Страни: 1 2 3 4 5 6 7