Неколку корисни совети како да изгледате повисокиПосветете внимание на косата


И особено на фризурата. Ако сакате да додадете неколку сантиметри кон фигурата, советот ни е да ја врзувате косата во репче. Силно тупираната коса не е најпосакувана.

Продолжува на следната страна


Страни: 1 2 3 4 5 6 7